• моделі SP, D2, SPN
  • з’ємно-зсувні дверцята
  • магнітний запор
  • горизонтальний, кубічний, вертикальний

SP 370х300х350 (001)

Тераріум SP-серії розроблено для утримання павуків, геконів, невеликих ящірок, рептилій, жаб та ін.. Тераріум дозволяє тримати улюбленця у комфортних умовах, зручний у використанні та обслуговуванні, та надає широкі можливості з декорування за вашим смаком та уподобаннями. Співвідношення Висота х Ширина х Глибина у такому тераріумі залежить від виду тварини та побажань замовника.

SP 370х300х350 (002)

Тераріум виготовлено з силікатного скла марки М1 (4-6 мм). Обладнано системою приточно-витяжної вентиляції шахтного типу. Для фронтальної та верхньої вентиляційних решіток використовується сталева нержавіюча сітка.

Дверцята тераріума фронтальні, з’ємно-зсувні. За бажанням замовника на дверцята може бути встановлено ручку.

SP 370х300х350 (005)

Безпеку тераріума забезпечено за допомогою запірної системи «паз — магніт»: у нижній частині дверцята вкладаються у П-подібний паз, верхню частину надійно фіксує пара меблевих магнітів. Система дозволяє легко зняти дверцята або ж зсунути їх убік, лишаючи відкритим отвір до 40 мм завширшки.  Дверцятами можна оперувати однією рукою. Інша лишається вільною. Ці конструктивні особливості серії стануть у нагоді під час операцій з занадто прудкими, непередбачуваними чи агресивними видами. П-подібний паз упору декоровано бамбуковою планкою.

Ця серія тераріумів передбачає можливість деяких додаткових конструкційних змін, що зробить догляд за твариною більш ефективним та зручним.

SPsl 320х166х270

Наприклад, для вологолюбних тварин тераріум може бути обладнано водоймою. Така модифікація дозволяє створити, за бажанням замовника, міні-водоспад або струмок, що працюватиме у замкнутому циклі.

Задля безперешкодного проникнення УФ-променів (важливий момент з утримання деяких видів тварин та  тераріумних рослин) ми можемо збільшити площу верхньої вентиляції. Також верхня вентиляція може бути з’ємною чи зроблена у вигляді суцільної, заглибленої фальш-стелі.

Також можливо обладнання тераріума додатково верхньою з’ємною (фіксація на меблевих магнітах) або зсувною (фіксація у пазах) кришкою (D2). Це зручно під час проведення генерального прибирання, робіт з декорування та інших масштабних маніпуляцій.

Тераріуми SPN-серії

SPN 145х250х320

SPN 145х250х320

Для мілких тварин, що не потребують високого рівня вологості ( так званих «сухих» видів) можливо виготовлення тераріумів SPN-серії. У цій модифікації відсутня нижня (приточна) вентиляційна сітка  а площу верхньої збільшено, щоб забезпечити нормальну циркуляцію повітря та підходящий мікроклімат для пустельних і напівпустельних видів.

Важливо враховувати, що за замовчанням тераріум укомплектовано ніжками проти ковзання, що збільшує загальну висоту приблизно на 5 мм. Також можливе встановлення ніжок (опор), запропонованих замовником.

Галерея Тераріумів SP-серії