• верхній доступ
  • з’ємна кришка
  • без замків
  • горизонтальний, кубічний, вертикальний

Цей тераріум сконструйовано для утримання гігантських равликів, ювенілів павуків, скорпіонів, жуків, кивсяків, багатоножок, тарганів та інших безхребетних.

 

М 130x130x150 з декором

Тераріум зручний у обслуговуванні,  дозволяє утримувати тварин у достатньо комфортних умовах та слідкувати за його поведінкою та розвитком. Співвідношення  Висоти х Ширини х Глибини  такого тераріуму залежать від виду тварин та побажань замовника. Мінімальні розміри, які ми готові виготовляти: висота\ширина – 130 мм, глибина – 150 мм. Такі мініатюрні бокси використовуються для утримання ювенілів і серія має «неофіційну» назву «Міні».

Тераріум  виготовлено з силікатного скла 4-5 мм, марки М1. Обладнано системою приточно-витяжної вентиляції,  зробленої зі сталевої тканої нержавіючої сітки (розмір вічка від 0,5мм). Фронтальна частина розташована на передній стінці, верхня – у верхній частині задньої стінки. За достатньої глибини тераріуму (від 170-200 мм) задня частина вентиляції може розташовуватись на площині верхньої кришки.

Тераріум оснащено верхньою кришкою, виготовленою зі скла 4 мм з кутовими направляючими для правильного укладання. Кришка тримається на місці власною вагою, тому необхідності у додаткових запорних системах немає. За крайної потреби можливе обладнання кришки магнітними запорами.

М 300х400х200

За необхідності ми обладнаємо тераріум М-серії водоймою. За бажанням замовника також можемо виготовити декор з натуральної обробленої сировини: кора, каміння, гілки, суха трава та ін. Ми можемо виготовити такі декори навіть в найменші за розмірами тераріуми.

За замовчанням тераріум комплектується корковими ніжками, що збільшують загальну висоту на 3-5 мм. 

Галерея тераріумів М-серії