• розпашні одно- чи двостулкові дверцята
  • можливість прихованого розташування обладнання
  • вертикальний, горизонтальний, кубічний
  • обмеження несанкціонованого доступу

EA 600x1000x600 без цоколя

Тераріум ЕА-серії орієнтовано на утримання ящірок, хамелеонів, ігуан, ага, варанів, черепах, змій та інших рептилій. У менш габаритних моделях можна тримати жаб, павуків-птахоїдів та інших некрупних тварин

EA 1000х600х400 з верхнім цокольним відсіком (приховане встановлення обладнання)

Його пропорції дозволяють формувати ландшафт, близький до природного середовища тварин. Співвідношення Висота х Ширина х Глибина залежатиме від виду тварини, вимог утримання та побажань замовника.

EA 600x1000x600 верхня вентиляція

Тераріум виготовлено з силікатного скла М1 (4-12 мм). Вибір товщини скла залежить у першу чергу від розмірів тераріуму та поведінкових особливостей тварини, що утримується. За необхідності, конструкція тераріуму посилюється по дну та стелі ребрами жорсткості та\або поперечними стяжками.

EA 600x1000x600я нижня вентиляція

Обладнано системою приточно-витяжної вентиляції шахтного типу: по фасаду — горизонтальна, прихована частина, верхня – по задній частині верхньої горизонталі тераріума. Для вентиляції використовується сталева нержавіюча сітка. Вентиляційна шахта по фасаду тераріума задекорована бамбуковою планкою, що працює також у якості запобіжної системи проти видавлювання дверцят зсередини.

EA 600x1000x600 завіси

За бажанням замовника, на тераріум може бути встановлено одно- або двостулкові дверцята на завісах, що забезпечують зручний та швидкий доступ всередину. Для зручності користування на дверцята може бути встановлено ручки. Пропозиція включає два види стандартних ручок. За замовчанням серія обладнана замком для запобігання втечі тварини і несанкціонованого зовнішнього доступу. У випадку встановлення двостулкових дверцят можливе встановлення окремих замків на кожну стулку окремо.

EA 600x1000x600 ручки

Можливі також деякі додаткові конструктивні зміни, що, на наш погляд, зроблять догляд за тераріумом та вашим утриманцем більш зручним та ефективним.

Наприклад, тераріум для вологолюбних тварин чи земноводних може бути обладнано водоймою. За бажанням замовника у такому акватераріумі може буди влаштовано міні-водоспад або струмок, що працюватиме у замкненому циклі.

Задля забезпечення безперешкодного проникнення УФ-променів (важливий момент з утримання деяких видів тварин та  тераріумних рослин) ми можемо збільшити площу верхньої вентиляції. Також верхня вентиляція може бути з’ємною чи зроблена у вигляді суцільної, заглибленої фальш-стелі.

Тераріум може бути оснащено усім необхідним єлектричним та електронним обладнанням: освітлення, опромінення, обігрів, системи програмування, контролю та забезпечення  мікроклімату. Обладнання може бути розміщено безпосередньо в тераріумі (гірше) або у відокремленому технічному відсіку з окремим доступом (краще). Див. фото ЕА 1000х600х400 з верхнім цоколем

Важливо враховувати, що тераріум може бути укомплектовано ніжками проти ковзання, що збільшує загальну висоту приблизно на 5 мм. Габаритні моделі рекомендуємо встановлювати на спеціальну підкладку. Також можливе встановлення ніжок (опор), запропонованих замовником.

Галерея тераріумів ЕА-серії