• верхній доступ
  • вертикальний, горизонтальний, кубічний
  • тільки верхня вентиляція (в кришці)
L-серия

L-серія

Такий тераріум підійде для утримання гризунів, ящірок, черепах, кормових комах, тощо. Співвідношення Висоти х Ширини х Глибини тераріума залежать від виду тварин та побажань замовника

Конструкція тераріума дозволяє встановити декор. За необхідності ми забезпечимо можливість прокладання кабелів живлення освітлювальних,  гріючих та контрольних приладів, наявність годівниць, поїлок та іншого необхідного обладнання. Зручний верхній доступ всередину тераріума забезпечить умови для легкого прибирання, годування, заміни поїлок та інших маніпуляцій

Виготовляється з силікатного скла 4-6 мм, марки М1. Товщина скла залежить в першу чергу від габаритів тераріума. Враховуються також вид та поведінкові звички тварини, що буде утримуватись у такому тераріумі.

L-серия. Крышка

L-серія. Кришка.

Тераріум обладнано скляною, двошаровою  кришкою з сітчастими вставками для вентиляції. Для вставок використовується сталева нержавіюча сітка з розміром вічка 0.5 – 1.6 мм, на вибір замовника. Кришка тераріума утримується на місці виключно під власною вагою, запорні системи на боксі відсутні. Можливе встановлення зсувної кришки на направляючих ковзання та магнітних запорів.

Задля зручності користування на кришці встановлюються ручки. Зазвичай ми встановлюємо стандартні, але за домовленістю можемо встановити і ручки на вибір замовника (за умови, що уподобані замовником ручки підходять для встановлення на скло). Передня частина фасаду декорується бамбуковою планкою. За необхідності (для водних черепах та інших подібних тварин) тераріум може бути оснащено водоймою та острівцем для баскінгу.

L-серія 1024×560. Всі елементи.

Галерея тераріумів L-серії