Leptopelis vermiculatus

Leptopelis vermiculatus

Деякі тераріумні тварини багато часу проводять у воді або переважно живуть у водному середовищі. Для успішного утримання таких тварин в умовах міських квартир дуже важливо максимально точно відтворити у акватераріумі умови прородньої екосистеми. Так, наприклад, тераріум для червоновухих черепах обов’язково має бути обладнано острівцем для баскінгу, а багато амфібій потребують мілких калюж для розмноження та розвитку ікри.

Разом з тим, під час декорування акватераріуму, слід враховувати не лише вимоги до утримання конкретного виду тварин, але й відносну «агресивність» водяного середовища відносно матеріалів, що їх використано для виготовлення декору.

Наша Майстерня створює декори для акватераріумів, що успішно витримують навантаження та «випробовування водою». Матеріали, що використовуються для виготовлення водних декорів, не мають токсичних, розчинних та забруднюючих складових. Натуральні елементи, що використовуються в декорах (корчі, гілки, субстрати, каміння, тощо) проходять обов’язкову попередню обробку та знезараження.

За вашим бажанням ми можемо виготовити також і декор для палюдаріума, де ваші тварини співіснуватимуть в одному просторі з болотяними чи водними тропічними рослинами.

Замовлення на декорування ми приймаємо одночасно з оформленням замовлення на виготовлення тераріуму. Декорування тераріумів, виготовлених не нашою Майстернею, приймається в роботу лише за умови надання тераріуму на весь період проведення робіт. Доставка тераріуму до Майстерні здійснюється силами та коштом Замовника або ж – за індивідуальною домовленістю – силами працівників Майстерні.

Галерея водних декорів