Декор для Chromatopelma cyaneopubescens

Декор для Chromatopelma cyaneopubescens

Обираючи варіанти декорування тераріума ми обов’язково враховуємо природнє середовище існування тварини.

Так, наприклад, велика кількість видів ящірок, змій, членистоногих, чий природній біотоп вирізняється низьким рівнем опадів та високим рівнем сонячної активності, потребує пустельних чи напівпустельних умов декорування.

Такий тип декору може складатись з фону (задника), що імітує скельну поверхню, містити низку гротів та печерок, які тварини використовують в якості укриття. Сухе коріння, трави, гілки доповнюють ілюзію куточка пустельної місцевості, де ваші утриманці відчуватимуть себе в безпеці, комфорті та звичних природніх умовах серед інтер’єру людського житла.

В якості субстрату може бути використано пісок, глину, гальку, щебінь та їх суміші у різних пропорціях.
Також можливе використання сумішей на основі коксової стружки, пальмових чіпсів та їх поєднань.

За необхідності декори комплектуються поїлками\годівницями, оформленими відповідно загального стилю декорування.

Усі матеріали для декорування нешкідливі для тварин. Природні матеріали та сировина проходять обов’язкову обробку та знезараження.

Замовлення на декорування ми приймаємо одночасно з оформленням замовлення на виготовлення тераріуму. Декорування тераріумів, виготовлених не нашою Майстернею, приймається в роботу лише за умови надання тераріуму на весь період проведення робіт. Доставка тераріуму до Майстерні здійснюється силами та коштом Замовника або ж – за індивідуальною домовленістю – силами працівників Майстерні.

Галерея декорів