300х300 декор для наземного павука

ЕА 975х840х200 декор для фельзум

ЕА 975х840х200 декор для фельзум

Наша Майстерня пропонує найрізноманітніші варіанти декорування тераріумів. Це може бути як імітація природнього середовищя проживання тварин, членистоногих, плазунів (ліси, степи, болота, гори, береги водойм) так і декор у обраному вами стилі. Важливо, що який би варіант декорування ви не обрали, в ньому обово’язково буде враховано усі потреби вашого утриманця.

В декорах тераріумів ми використовуємо виключно природню нетоксичну сировину (гілки, коріння, кора дерев, каміння, пісок, живі та\або сухі рослини) та хімічно безпечні матеріали для імітації природніх матеріалів. Вся природня сировина проходить обво’язкову ретельну обробку та знезараження.

165х32 пейзажний декор на три тераріуми для деревних павуків.

Кожен з декорів виготовляється вручну з природніх матеріалів і тому є унікальним. За бажанням замовника для групи тераріумів може бути виготовлено пейзажну серію декорів, виконаних у одному стилі як частини спільного пейзажу.

У будь-якому з наших терарріумів на основі нашого декору може бути створено палюдаріум або флораріум.  Ми допоможемо також з підбором підходящих для вашого тераріуму живих рослин.

Cryptanthus acaulis

Cryptanthus acaulis

Замовлення на декорування ми приймаємо одночасно з оформленням замовлення на виготовлення тераріуму. Декорування тераріумів, виготовлених не нашою Майстернею, приймається в роботу лише за умови надання тераріуму на весь період проведення робіт. Доставка тераріуму до Майстерні здійснюється силами та коштом Замовника або ж – за індивідуальною домовленістю – силами працівників Майстерні.

Галерея декорів